Patagonië, het land van het eindeloze niets - Reisverslag uit Puerto Natales, Chili van Jan en Marian Welberg - WaarBenJij.nu Patagonië, het land van het eindeloze niets - Reisverslag uit Puerto Natales, Chili van Jan en Marian Welberg - WaarBenJij.nu

Patagonië, het land van het eindeloze niets

Door: panamericana

Blijf op de hoogte en volg Jan en Marian

22 November 2011 | Chili, Puerto Natales

Reizen in Patagonië, is reizen in de leegte. Eindeloze vlaktes afgewisseld met zo nu en dan een iets heuvelachtiger landschap. Onderweg zien we guanoco's; een klein soort lama's.Ook hebben we onderweg nog een bezoekje gebracht aan een pinguinkolonie in Punta Tombo. Hier zijn 175.000 nesten. De eerste eieren waren al uit. We hebben er nu 2300 km opzitten en zijn steeds naar het zuiden gereden. Vandaag bereiken we het zuidelijkste punt van onze reis. We treffen de groep morgen in Puerto Natales in Chili. We gaan daarna een paar dagen naar het Nationaal Park Paines del Torres. Groeten vanuit een fris Patagonië, 13 graden (waarschijnlijk altijd nog iets warmer dan bij jullie). Foto's laden lukt niet wegens veel te trage netwerken.

• 22 November 2011 - 15:23

Jolijn:

Leuk verhaal! Het is zeker bij jullie en stukje warmer dan bij ons. Helemaal de afgelopen dagen met die mist...brrr koud! Veel plezier bij het meeten van de groep. xxx ons

• 24 November 2011 - 19:25

Ursela:

Kunnen we niet nakomen???? ha ha
    Weersomstandigheden bij jullie beter als bij ons.....

• 25 November 2011 - 22:15

Angeline Slot:

Hoi marian,
    Wat heerlijk dat je nu zorgeloos weg bent! Genieten lijkt me zo ver van huis!
    De kafirs hebben weer mooi gezongen, al heb ik jou zeker gemist: mijn maatje en buurvrouw.
    Wens jullie een heel fijne reis, met vele mooie belevenissen.
    Hartelijke groet, Angeline