van steaks en meer
Door: panamericana
Blijf op de hoogte en volg Jan en Marian
17 November 2011 | Argentinië, Buenos Aires
Gisteren in Buenos Aires onze camper reisklaar gemaakt. Boodschappen gehaald met de taxi heen en terug. Ook hebben we Recoleta bezocht. De wijk waar Maxima vandaan komt, maar ook met een heel bijzondere begraafplaats. 4800 tombes, zeer luxe weelderige bouwwerken. Evita Perron ligt hier ook begraven.
Vandaag de 1e etappe van onze reis gereden. 640 km door een vlak, eentonig landschap met veel boerderijen en natuurlijk de kuddes koeien. Staan nu aan de kust, bij een graadje of 29 om 19.00 's avonds.
Morgen weer verder richting zuiden.
20 November 2011 - 13:11
Fam. Koopman:
goed te lezen dat jullie veilig zijn overgekomen en dat alles goed is daar. Het water loopt me in de mond bij de omschrijving van de steak :-)
Hier ook alles goed straks naar de intocht van Sinterklaas, het gaat de hele dag al nergens anders over hier, hoezo ADHD.. -
21 November 2011 - 16:57
Lisette :
wat heerlijk dat jullie nu eindelijk onderweg zijn en dat het goed gaat.
veel liefs,
Lisette -
22 November 2011 - 11:33
Monique:
Hoi Marjan, wat heerlijk dat jullie reis nu eindelijk begonnen is. Geniet er maar lekker van, heel veel plezier! groetjes, Monique van Os -
22 November 2011 - 13:31
Harrie En Mieke E.:
Jan en Marian
Nogmaals goede reis gewenst.
Jan, jammer dat je zaterdag niet aanwezig was. Maar helaas, de vos is ontkomen.
Veel (reis)plezier -
22 November 2011 - 14:19
Jan:
Hallo Harrie, betere schutters meenemen!!!!!!